Voorgerechten & Soepen
Gegrilde gerechten
Kipgerechten
Lamsgerechten
Visgerechten
Biryani gerechten
Veg bijgerechten
Tandoori brood
Bijgerechten
Desserts
Voorgerechten
Uien Bhaji ( € 4.00 )
De klassieke Indiase snack van gekruide ui beignets, geserveerd met dip.
Vegetarische Samosa ( € 4.00 )
Mini gefrituurde pasteitjes, gevuld met seizoensgroenten en geserveerd
met een selectie van Indiase chutneys.
Paneer Pakora ( € 5.50 )
Licht gekruide stukjes cottage cheese gedoopt in een bloembeslag, en
dan lichtjes gefrituurd.
Indiaas gekruide kippenvleugels ( € 6.00 )
Kippenvleugels gemarineerd in Indiase kruiden en geroosterd in de Tandoor.
Kip Pakora ( € 6.00 )
Sizzend Indiaas voorgerecht van gemarineerde kippenborst klaargemaakt
in de Tandoor.
Reshmi Kebab ( € 6.00 )
Watertandend Mughlai gerecht van mild gekruid gehakt (lamsvlees en kip),
gemengd met vers gehakte kruiden en daarna gebakken in de Tandoor.
Vis Pakora ( € 6.75 )
Een aantal stukken witvis bedekt met een gekruid bloembeslag van
kikkererwten en kort gefrituurd.
Gekruide Vlindergarnalen ( € 7.50 )
Gamba’s gekruid met vers gemalen kruiden, geserveerd op
een bedje van tuinsalade.
Kip Chaat ( € 6.50 )
Koude kipsalade met een dressing van kruidige chutneys.
Speciale Pind Punjabi voorgerechten ( € 11.00 )
Een onweerstaanbaar assortiment van voorgerechten
speciaal geselecteerd door onze chef-koks.
Soepen
Kip Shorba ( € 4.50 )
Een smaakvolle kippensoep met de twist van Indiase kruiden.
Dal soep ( € 4.50 )
Verfijnde Noord-Indiase linzensoep.
Mulligatawny soep ( € 4.75 )
Kerriesoep in koloniale stijl, met kip en linzen (geserveerd pittig of licht pittig)
Gegrilde gerechten
Alle Gerechten worden geserveerd met Basmati rijst en tuinsalade.
Kip Tandoori ( € 16.00 )
Malse kipstukjes ondergedompeld in een yoghurt marinade en gebakken
in de Tandoor. Subtiele smaken van gember, knoflook en paprika.
Tandoori Paneer Tikka (veg) ( € 16.50 )
Sappige stukjes Indiase cottage cheese bestrooid met kruiden en gegrild
met verse paprika en uien.
Tandoori Kip Tikka (mild)( € 16.50 )
Kipfilet mild gemarineerd in onze eigen gember kruidenpasta en
gebakken in de Tandoor.
Tandoori Knoflook Kip Tikka (mild) ( € 16.75 )
Kipstukken ingesmeerd met knoflook
en gemarineerd in een kruidige saus, afgemaakt in de Tandoor.
Lams Tandoori Tikka( € 17.50 )
Malse stukjes lamsvlees gedoopt in een gekruide yoghurt marinade
en geroosterd in de tandoori-oven.
Lamskotelet Tandoori ( € 18.50 )
Gebakken in de Tandoor, sappige lamskoteletjes gedoopt in
een smakelijke yoghurt marinade.
Tandoori Vis Tikka (mild) ( € 18.50 )
Gekruide zalmfilets in de Tandoor gegrild op houtskool.
Tandoori Vlindergarnalen (mild) ( € 21.00 )
Verse gamba’s omhult met een yoghurt dressing en gebakken in de Tandoor.
Tandoori Sizzler (Specialiteit van de chef-kok) ( € 23.00 )
Een mixed grill plaat van kip tandoori, kip tikka, tandoori knoflook
kip tikka, lamskoteletten en seekh kebab.
Kipgerechten
Alle gerechten worden geserveerd met basmati rijst en tuinsalade.
Kipcurry (licht pittig) ( € 15.00 )
Traditioneel Punjabi recept van kip langzaam gebakken in een rijke,
pittige tomatensaus.
Kip Tikka Masala (mild) ( € 17.00 )
Gemarineerde kip uit de Tandoori-oven,
in een romige currysaus met paprika
en uien.
Kip Kashmiri (mild) ( € 16.00 )
Malse kipfilet gestoofd in mild gekruide kokossaus met gedroogde vruchten.
Kip Dansak (licht pittig) ( € 16.00 )
Een authentiek Parsi gerecht, een licht
pittig gekruide stoofpot van kipfilet en linzen, met een frisse scheut citroensap.
Kip Balti (licht pittig) ( € 18.00 )
Rijk aan smaak, stukjes kipfilet gebakken in een gekruide currysaus.
Kip Jalfrezi (licht pittig of pittig) ( € 16.50 )
Stukjes kipfilet met gehakte uien, paprika en tomaten, gebakken
in een dikke currysaus vol intense smaken.
Kip Madras (pittig) ( € 16.00 )
Een post-koloniaal recept uit het zuiden van India, met kipfilet gebakken
in een hete chili saus.
Kip Vindaloo (heel pittig) ( € 16.00 )
Enorm populair in Goa, stukjes kip en aardappel in een vurige chili saus.
Boterkip (mild) (Specialiteit van de chef-kok) ( € 17.50 )
Pind Punjabi specialiteit van Tandoori Kip Tikka in een lichtzoete, romige botersaus.
Kip Saag (licht pittig) ( € 16.50 )
Gekruide kipfilet gemengd met gepureerde spinazie.
Lamsgerechten
Alle gerechten worden geserveerd met basmati rijst en tuinsalade.
Rogan Josh (mild) – (Erg lekker gerecht) ( € 16.50 )
Klassieke Kashmiri schotel van heerlijke malse lamsstukken, gebakken
in een saus van gebruinde uien en kruiden.
Lams Korma (mild) ( € 17.50 )
Een licht gekruide curry met sappige stukjes gestoofd lamsvlees, gegarneerd
met geroosterde amandelen en gedroogde vruchten.
Lams Kadai Punjabi (licht pittig) ( € 17.00 )
Noord-Indiase lekkernij van lamsvlees geserveerd in een masala-saus.
Lams Tikka Masala (licht pittig) ( € 17.50 )
Stukjes lamsvlees geroosterd in de Tandoor, met een gekruide
currysaus als dressing.
Lamskotelet Masala (licht pittig) ( € 19.00 )
Lamskoteletten gemarineerd in een gekruide yoghurtsaus, daarna
gegrild in de Tandoor.
Lams Dhansak (licht pittig) ( € 17.50 )
Lamsvlees langzaam gebakken in een licht pittige currysaus, omringd
door linzen en met een frisse hint van citroen.
Lams Jalfrezi (licht pittig of pittig) ( € 17.50 )
Een smakelijke dikke curry saus met mals lamsvlees en stukjes ui,
paprika en tomaten.
Lams Madras (pittig) ( € 17.50 )
Een creatie uit de koloniale tijd, stukjes mals lamsvlees in een
hot chilli curry saus.
Lams Vindaloo (heel pittig) ( € 17.50 )
Lamsvlees en stukjes aardappel gebakken in een Goan-geïnspireerde
hete currysaus.
Lams Saag (med) ( € 18.00 )
Sappig lamsvlees gekookt in een goed gekruide spinaziepuree.
Visgerechten
Alle gerechten worden geserveerd met basmati rijst en tuinsalade.
Vis Curry (licht pittig of pittig) ( € 17.50 )
Voor het maken van dit beroemde Goan gerecht worden brokken witvis
gestoofd in een licht gekruide kokossaus.
Vis Masala (licht pittig) ( € 18.00 )
Witvis stukken subtiel gemasseerd
met een Punjabi kruidenmengsel en
vervolgens gebakken in een currysaus
met paprika.
Jhinga Shabnam (mild) ( € 20.00 )
Grote garnalen gebakken in een kokossaus met gedroogd fruit en champignons.
Garnalen Jalfrezi (licht pittig of pittig) ( € 20.50 )
Gamba’s, uien, paprika en tomaten gebakken in een rijk gekruide saus.
Biryani gerechten
Alle gerechten worden geserveerd met raita en tuinsalade.
Persian Biryani ( € 16.50 )
Sappige kip met specerijen uit het Midden-Oosten, langzaam gebakken,
vervolgens samengevoegd met basmati rijst en gehakte noten.
Dilruba Biryani ( € 17.50 )
Langzaam gebakken gekruid lamsvlees, vervolgens gemengd
met basmati rijst en gedroogd fruit.
Samundri Biryani ( € 20.50 )
Gemarineerde gamba’s gebakken in de Tandoor en vervolgens samengevoegd
met basmati rijst. Afgewerkt met een garnering van gehakte noten.
Sakahari Biryani (Groente Biryani) ( € 15.00 )
Seizoensgebonden groenteselectie met kruiden en specerijen, vervolgens
gecombineerd met geurige basmati rijst.
Vegetarishche Gerechten
Aloo Mattar (licht pittig) ( € 8.50 )
Gesneden aardappelen en erwten gestoofd in een lichte saus
op basis van tomaten.
Bombay Aloo (pittig) ( € 9.50 )
Met komijn gekruide aardappelblokjes, gebakken in een dikke yoghurtsaus.
Aloo Gobi (licht pittig) ( € 9.50 )
Gesneden aardappelen en bloemkoolroosjes gebakken met geroosterde specerijen.
Dal Makhni (mild) ( € 9.00 )
Hele zwarte linzen langzaam gekookt, afgewerkt met boter, room en kruiden.
Dal Tarka (Gele Dal) (licht pittig) ( € 9.00 )
Een Punjabi favoriet, gele linzen gekookt in een basis van ghee, tomaten,
uien en kruiden.
Saag Paneer (licht pittig) ( € 9.50 )
Stukken van kort gefrituurde cottage cheese, geserveerd op een bedje
van gemengde spinazie.
Bhartha (licht pittig) ( € 9.50 )
Gepureerde geroosterde aubergine gemengd met uien en tomaten.
Shabnam Champignon Curry (licht pittig) ( € 9.50 )
Mughlai-geïnspireerd, mild gekruide champignonscurry.
Paneer Jalfrezi (licht pittig) ( € 9.50 )
Een kleurrijke schotel bestaande uit huisgemaakte cottage cheese, tomaten, paprika en uien.
Paneer Tikka Masala (licht pittig) ( € 11.50 )
Gekruide cottage cheese gebakken in de Tandoor, vervolgens afgewerkt
in een currysaus met tomaten, paprika en uien.
Paneer Makhani (mild) ( € 9.00 )
Delicaat cottage cheese stukken gestoofd in een romige saus op basis van tomaten.
Matter Paneer (licht pittig) ( € 8.50 )
Blokjes van zelfgemaakte Indiase cottage cheese en verse doperwten,
toegevoegd aan een geurige basis currysoep.
Aloo Saag (licht pittig) ( € 8.50 )
Gekruide spinazie puree met stukjes licht gefrituurde aardappelen.
Bhindi (licht pittig) ( € 10.00 )
Gesneden okra’s gemengd met uien, tomaten en kruiden.
Chana Masala (licht pittig) ( € 8.50 )
Kikkererwten schotel in Punjabi stijl, rijk aan smaak met lichte citroensmaak.
Groente Korma (mild) ( € 10.00 )
Knapperige seizoensgroenten gebakken in
een romige kokossaus, gemengd met geroosterde amandelen en rozijnen.
Tandoori brood
Tandoori Roti ( € 1.75 )
Volkorenbrood gemaakt in de kleioven, geserveerd met of zonder boter.
Gewone Naan/Boter Naan ( € 2.25 / 2.75 )
Wit zuurdesembrood gebakken in de Tandoor.
Keema Naan ( € 4.50 )
Wit zuurdesembrood gevuld met gekruid lamsgehakt.
Kaas Naan ( € 4.00 )
Wit zuurdesembrood gevuld met kaas.
Peshwari Naan ( € 3.50 )
Wit zuurdesembrood gevuld met noten voor extra smaak en textuur.
Kulcha Naan ( € 3.50 )
Wit zuurdesembrood gevuld met gekruide uien.
Knoflook Naan ( € 3.00 )
Wit zuurdesembrood gegarneerd met geperste knoflook.
Lacha Paratha ( € 3.00 )
Gelaagd volkorenbrood bereid met boter
Aloo Paratha ( € 3.50 )
Gelaagd volkorenbrood met gekruide aardappelen.
Methi Paratha ( € 3.25 )
Gelaagd volkorenbrood bereid met fenegriek bladeren, mint en boter.
Bijgerechten
Ongekruide Basmati rijst / Kashmiri Saffraanrijst ( € 3.00 )
De bekende basmati rijst met of zonder saffraan geserveerd.
Raita ( € 3.00 )
Gekruide yoghurt met vers gehakte komkommer en tomaten.
Gemengde groenten in het zuur ( € 2.00 )
Voor een extra accent aan uw maaltijd, ingemaakte en gekruide
mango, limoen en groenten.
Mango Chutney ( € 2.00 )
Als bijgerecht, een licht pikante, op mango gebaseerde gelei.
Verse uiensalade ( € 2.50 )
Uien gemarineerd in een gekruide citroen dressing.
Yoghurt ( € 2.50 )
Gewone yoghurt.
Papadums (per stuk) ( € 0.50 )
Op ingenieuze wijze gemaakt van linzenmeel, een knapperige
gekruide wafel, perfect bij elk voorgerecht.
Nagerechten
Gulab Jamun ( € 3.00 )
Dumplings van gecondenseerde melk, geserveerd in een warme, geurige suikersiroop
Gulab Jamun met ijs ( € 5.00 )
Warm Indiaas dessert met vanille-ijs.
Kulfi ( € 4.00 )
Traditioneel Indiase ijsdessert, op smaak
gebracht met kardemom en noten.
Kheer Kesari ( € 3.50 )
Pudding van basmati rijst, gegarneerd
met noten.
Patiala Shahi ( € 6.00 )
Combi-dessert van Kulfi en Kheer Kesari.
Mango-ijs ( € 4.25 )
Ijs vol van smaak, geserveerd met slagroom.
Klassiek ijs ( € 3.50 )
Keuze visitors Vanille, Chocolade, Mango, Kokosnoot, Pistache